Previous
Previous Product Image

Torba za Apple Ipad Air

6.50 
Next

Green Cell strujni ivert

26.54 
Next Product Image

AKCIJA!! Solarna Led Lampa 3 komada – 26,41 EUR!

26.41 

EAN: N/A Kategorije: ,

Opis

📣AKCIJA , AKCIJA , AKCIJAA!!!📣

💡🌞Cijena jedne SOLARNE LED LAMPE je 107,00kn , a sada vam za 199,00 nudimo čak tri.🌞💡

💡➖Dakle, tri led lampe samo 199,00kn!!!➖💡

NOVA TEHNOLOGIJA: Solarna svjetla na otvorenom koriste vodeće svjetske solarne panele (monokristalni silicij) za pretvaranje do 19% sunčeve svjetlosti u električnu energiju, vrijeme punjenja je najmanje 5% brže od ostalih modela solarnih zidnih svjetala (polisilicija) na tržištu. Osobito zimi ili kišnim danima, kada svjetlo nije dovoljno, uštedite vrijeme punjenja!

SUPER JAKA SOLARNA SVJETLA: Solarna svjetla na otvorenom opremljena sa 100 super svijetlih LED kuglica, Senaorska svjetla sa solarnim kretanjem na otvorenom pružaju izvrsno osvjetljenje do 1000 lumena, Solarna svjetla senzora koja su daleko jača od ostalih sličnih LED solarnih svjetala.

TRI NAČINA: Uključeno je jako indukcijsko svjetlo, nije isključeno indukcijsko svjetlo. indukcijsko svjetlo je uključeno, nema indukcijskog prigušenog svjetla polusvijetli i polusvijetli način jakog dugog svjetla. Ova solarna osjetljiva svjetla ne moraju imati žicu.
Ugradite zidna svjetla na solarni pogon s priloženim vijcima i napunite ih potpuno na izravnom sunčevom svjetlu 8-12 sati.

OTPORNOST NA VRIJEME: Naše jedinice izrađene su od ABS-a visokog utjecaja koji može izdržati snijeg, kišu i druge ekstremne vremenske uvjete. IP65 vodonepropusna i toplinski otporna svjetla na solarnu energiju, pogodna za većinu vremenskih uvjeta. Izvrsno vanjsko svjetlo za uporabu na otvorenom, u vrtu, u dvorištu, garaži na palubi, na trijemu.

INTELIGENTNI AUTOMATIZIRANI PREKIDAČ: Uključuje se noću kad detektira senzor pokreta, a automatski se isključuje nakon prestanka kretanja. Snažna senzorska kuglasta glava nudi snažnu osjetljivost pokreta do 9-17 stopa i kut senzora od 120 stupnjeva.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping