Previous
Previous Product Image

RETRO KONZOLA S 400 UGRAĐENIH IGRICA

14.00 
Next

Svjetiljka za glavu SKU419

17.00 
Next Product Image

Bissell usisavač i čistač površina Spotclean Pro (Izložbeni, testni primjerak je razlog niske cijene)

Original price was: 350.00 €.Current price is: 190.00 €.

  • SpotClean Pro kombinira snažan usis, četkanje i sredstvo za čišćenje kako bi uklonio mrlje i nečistoće, a ima i spremnik velikog kapaciteta koji treba rjeđe puniti.
  • Mrlje i nečistoće, ma gdje se nalazile, nestaju u sekundi uz čistač površina BISSELL® SpotClean™ Pro. Šira glava četke i veće, dulje crijevo s malo više dodatne snage poboljšava performanse u usporedbi s ostatkom asortimana. Lagan, prijenosan dizajn omogućuje vam uklanjanje nečistoća sa stubišta i tapeciranog namještaja, kao i s tepiha i tapisona.
  • sredstvom za čišćenje BISSELL, zahvaljujući svojoj velikoj usisnoj snazi, pomaže ukloniti najrazličitije mrlje.
  • Od prostora kroz koje se stalno prolazi i stubišta, do tapeciranog namještaja, unutrašnjosti automobila i raznih drugih površina, SpotClean Pro idealan je pomoćnik u čišćenju.
  • Njegov 8-cm nastavak za tvrdokorne mrlje odličan je za svakodnevno brzinsko čišćenje, dok veći 15-cm nastavak pomaže ukloniti tvrdokorne mrlje sa stubišta ili tapeciranog namještaja, pa čak i u unutrašnjosti automobila.
  • Moć brzog uklanjanja mrlja napokon je tu!
  • VRSTA PODA
  • tepisi i tapisoni, tapecirani namještaj, stubište i automobil
Hurry! only 1 left in stock.
EAN: N/A Kategorije: ,

Opis

BISSELL SpotClean Pro | prijenosni čistač tepiha | uklanja mrlje, prolivene tekućine i nečistoće | čisti tepihe, stubišta, tapecirani namještaj, auto sjedala i još puno toga | 1558N
Natuknice (3 – 5)
Moćan čistač mrlja u hitnim slučajevima, snage 750 W, za brzo i lako uklanjanje mrlja. Dolazi s uzorkom sredstva za čišćenje BISSELL Wash & Protect Formula za dojmljive performanse i blistave rezultate.
SpotClean Pro s lakoćom čisti tepihe, tapisone, tapecirani namještaj, kauče, sofe, unutrašnjost automobila i još puno toga.
Dva spremnika velikog kapaciteta – lako se drže u ruci i mogu samostalno stajati te tako omogućuju brzo punjenje i lako pražnjenje, dok njihov velik kapacitet znači da ih treba rjeđe puniti.
S uređajem dolazi dodatni 15-cm nastavak za tvrdokorne mrlje sa širom glavom za lakše čišćenje s manje napora.
Lako spremanje – lagan i kompaktan dizajn ne traži puno mjesta za spremanje.
Opis proizvoda
Uklanjanje mrlja značajan je segment kućanskih poslova koji jednostavno ne možemo izbjeći. S djecom, kućnim ljubimcima i njihovim prijateljima koji trčkaraju posvuda, često se čini da je sveprisutno prolijevanje tekućina neizostavan dio života.
Tu na scenu stupa BISSELL SpotClean Pro, prijenosni uređaj za čišćenje tepiha.

On u kombinaciji s vodom i sredstvom za čišćenje BISSELL, zahvaljujući svojoj velikoj usisnoj snazi, pomaže ukloniti najrazličitije mrlje.
Od prostora kroz koje se stalno prolazi i stubišta, do tapeciranog namještaja, unutrašnjosti automobila i raznih drugih površina, SpotClean Pro idealan je pomoćnik u čišćenju.
Njegov 8-cm nastavak za tvrdokorne mrlje odličan je za svakodnevno brzinsko čišćenje, dok veći 15-cm nastavak pomaže ukloniti tvrdokorne mrlje sa stubišta ili tapeciranog namještaja, pa čak i u unutrašnjosti automobila.
Moć brzog uklanjanja mrlja napokon je tu!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping