Previous
Previous Product Image

Digitalna kamera za djecu, Digital Camera 2.0 inch, 12MP HD 1080P Video Recorder + 32GB Memorije

300,00 kn
Next

WS-858 Bežični Bluetooth KTV Karaoke Stereo Mikrofon

90,00 kn
Next Product Image

Digitalna kamera za djecu, 1080P FHD + 32 GB Memorije

230,00 kn

Digitalna kamera za djecu, 1080P FHD Dječji digitalni fotoaparat, videokamere za 3-10 godina.
Poklon za djevojčice s 32 GB SD kartice i 2 inčni IPS zaslon (ružičasta)
【1080P IPS zaslon & 8. 0 Mega piksela】 Kids digitalna kamera je s 1080P HD IPS zaslonom, 8. 0 Mega piksela, uvelike bolja fotografija u usporedbi s drugim dječjim kamerama.
【Multiple Funkcije】Digitalna dječja kamera dolazi s više funkcija, snimanje fotografija, snimanje videozapisa, reprodukcija, samo-timer, postavka datuma, snimanje itd. Način rada za fotografije i videozapise također ima 7 odabira scena i 15 slatkih okvira za fotografije, djeca mogu odabrati svoju omiljenu scenu ili okvir za fotografije prije snimanja fotografije. Njegujte njihove hobije i pustite ih da posjeduju sretno vrijeme
【Safe Material&Perfect Size】Dječja videokamera izrađena je od visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala, atraktivan dizajn, izdržljiv, izdržava kapljice vode. Vrlo je slatka, mala i mala težina, savršena veličina za male ruke. Neka vaša djeca bilježe svoje nezaboravne trenutke.
【600Mah punjiva baterija i jednostavna za rukovanje】: U digitalnu dječju kameru ugrađena je litijska baterija stvarnog kapaciteta 600mAh. Može fotografirati 3-4 sata. Tako da vaša djeca ne moraju brinuti o tome da će im ponestajati baterije. Jednostavna za nošenje i rad, to je za rođendan / praznik / Božićni poklon djeci.

Hurry! only 5 left in stock.
EAN: N/A Kategorija:

Shopping cart

0

No products in the cart.