Previous
Previous Product Image

WiFi Pametna Kamera

45.79 
Next

Bissell usisavač i čistač površina Spotclean Pro (Izložbeni, testni primjerak je razlog niske cijene)

Original price was: 350.00 €.Current price is: 190.00 €.
Next Product Image

Robot usisivač Proscenic 850T

Original price was: 249.00 €.Current price is: 149.00 €.

Nema na zalihi

EAN: N/A Kategorija:

Opis

Proscenic 850T je robotski usisivač , usisava tvrde podove i tepihe.

Zahvaljujući snažnoj usisnoj snazi ​​od 2700 Pa, Proscenic 850T pouzdano uklanja prašinu, prljavštinu i dlake s podova.

Model 850T prikladan je za kuće i stanove. Može se koristiti na tepisima i tvrdim podovima. U načinu rada usisavanja tepisi se automatski prepoznaju i snaga usisavanja će se povećati tijekom vožnje preko njih. . To osigurava visoku razinu čistoće mekih podova. Čim se vrati na tvrde podove, ponovno se koristi unaprijed postavljeni način rada.Budući da je robotski usisavač opremljen HEPA filtrom, dobar je izbor za kućanstva koja pate od alergija.

Aplikacija, glasovna naredba ili daljinsko upravljanje.
Bilo sa sofe, putem pametnog telefona ili praktično putem daljinskog upravljača – Proscenic 850T nudi sve te mogućnosti upravljanja. Dajte robotu usisavaču radni nalog putem Google Home ili Amazon Alexa, upravljajte njime putem daljinskog upravljača ili jednostavno putem svog pametnog telefona.

Kako bi se osigurao čisti (ispušni) zrak, robotski usisavač opremljen je HEPA filtrom.

Aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje za iOS i Android uređaje i omogućuje vam pristup robotskom usisavaču dok ste u pokretu. Na primjer, možete pratiti čišćenje, pogledati mapu čišćenja, rano prekinuti rad i postaviti vrijeme čišćenja. Željeli bismo napomenuti da su mnoge funkcije moguće putem daljinskog upravljača – ali aplikacija nudi više aplikacija od ovoga. Stoga preporučujemo korištenje aplikacije za opsežnu upotrebu robotskog usisavača

Različiti senzori
Robotski usisivač  opremljen je nizom različitih senzora kako bi se prepreke, predmeti i stepenice mogli otkriti u ranoj fazi. Na primjer, ima infracrvene senzore i elektroničke senzore za prepreke, kao i senzore za provaliju kako ne bi zapeo na stepenicama.

Ako baterija oslabi tijekom čišćenja, robotski usisavač se vraća na svoju stanicu za punjenje i sam se puni.

Kako bi se osiguralo da se prljavština i prašina također uklone duž kutova i rubova, robotski usisivač  ima dvije bočne četke za metenje. Oni se protežu daleko izvan njegovog okruglog dizajna. To osigurava da se i najmanje mrvice iz kuta sobe dosegnu i uklone.

Podesiva snaga usisavanja
Snaga usisavanja može se odabrati između 3 razine za Proscenic 850T:

Turbo, Normal i Eco – ovisno o odabranoj razini, razina buke će se mijenjati.

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping