Previous
Previous Product Image

Led traka 5m

7.96  EUR
Next

Mini magnetni otvarač sa lampom

5.50  EUR
Next Product Image

Štapni bežični usisivač Dreame V11

267.57  EUR  • Digitalni motor brzine do 125.000 o / min: Dreame je razvio jedan od najmoćnijih usisavača na tržištu, opremljen najnovijom tehnologijom. Motor ciklonskog usisavača postiže brzinu od 125.000 o / min i 450 W, čime se postižu visoke, stabilne performanse.
  • 90 minuta radnog vremena s jednim punjenjem baterije: Baterija je optimizirana tako da nudi dulje vrijeme rada. Bežični usisavač Dreame V11 može se koristiti neprekidno 90 minuta u standardnom načinu rada, 30 minuta u srednjem načinu rada i 10 minuta u turbo načinu rada.
  • Digitalni zaslon sa zaključavanjem ključa: Dreame V11 opremljen je zaslonom koji prikazuje informacije o uređaju i omogućuje zaključavanje ključa.
  • Prikazane informacije o statusu uključuju radne performanse, stanje baterije i filtra, kao i informacije čim je potrebno održavanje uređaja.
  • 5-struki sustav filtriranja s HEPA filtrom i tehnologijom 12-ciklona: Stick usisavač ima napredni 5-struki sustav filtriranja s HEPA filtrom i tehnologijom 12-ciklona, što smanjuje opterećenje filtra za 63% i udvostručuje vijek trajanja filtera.
  • Europski model: Dreame V11 je model posebno dizajniran za Europu s jamstvenim rokom. 

USISIVAČ JE KORIŠTEN KAO PROBNI U POSLOVNICI,TE JE ZBOG TOGA CIJENA SNIŽENA, SVE JE PRIKAZANO NA SLIKAMA!

GARANCIJA 12 MJESECI!

Nema na zalihi

EAN: N/A Kategorije: ,

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping