Previous
Previous Product Image

Posuda za ručak Black+blum Box Appetit (Blue Ocean)

13.14  EUR
Next

Luksuzne čaše Villa d’Este Home

19.78  EUR
Next Product Image

Tanjuri Luminarc

9.99  EUREAN: N/A Kategorija:

Opis

Visokokvalitetni stakleni tanjuri u boji pistacije.
Predivnog izgleda i dizajna, inspirirani prirodom

Duboki tanjur za juhu Luminarc Stonemania Pistache izrađena je od neprobojnog stakla, otpornog na temperaturne krajnosti i oštećenja tijekom svakodnevne uporabe.
Stakleni proizvodi su vrlo prikladni za upotrebu, što je higijenski moguće i izgledaju predivno. Pogodno za svakodnevnu upotrebu i posluživanje svečanog stola. Može se koristiti u mikrovalnoj, perilici posuđa.

Značajke:
Francuski kvalitetni materijali, dizajni i ukrasi
Otporan je na oštećenja tijekom svakodnevne uporabe.
Izdrži ekstremne temperature do 130 ° C, što omogućuje upotrebu posuđa u mikrovalnoj pećnici
Može se koristiti u perilici posuđa
Potpuno poštivanje sigurnosnih i potrošačkih standarda

Luminarc posuđe odlikuje praktičnost i raznolikost oblika. Zbog svojih tehničkih karakteristika i sposobnosti zadržavanja topline, prilikom posluživanja stola hranu dugo čuva toplom. Površina posuđa Luminarc apsolutno je glatka i neporozna, jer je izrađena od stakla. Zbog toga posuđe neće apsorbirati mirise i zadržati će svoju izvornu boju. Pored toga, to eliminira prodiranje bakterija.

Sav stolni pribor Luminarc podvrgava se dodatnom postupku stvrdnjavanja i 2-3 puta je otporniji na oštećenja. Uz to, posuđe obično s jakim udarcem razbija se na mnogo ne-oštrih komada, što praktički eliminira mogućnost rezanja. Posuđe Luminarc postaje trajnije zbog procesa stvrdnjavanja – naglog hlađenja proizvoda zagrijanog na visoku temperaturu. Također podnosi oštar pad temperature do 135 ° C, što vam omogućuje pranje posuđa u hladnoj vodi odmah nakon upotrebe.

Luminarc posuđe dizajnirano je za intenzivnu svakodnevnu upotrebu – uzorak će ostati dosljedno svijetao čak i nakon velikog broja pranja u perilici posuđa. Može se koristiti u mikrovalnim pećnicama, pećnicama, hladnjacima, perilicama posuđa, zamrzivačima.

Posuđe Luminarc postat će pravi ukras vašeg stola.

Dimenzije proizvoda 20,2 x 20,2 x 3,5 cm; Težina 358 grama

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping